Boomerang Make and Race - App-ikon

Boomerang Make and Race

Scooby-Doo

Boomerang Make and Race

Beskrivning

KLARA ... VÄLJ DIN FAVORIT BLAND BOOMERANGS SERIER!
Detta är ett roligt spel för hela familjen, där föräldrar och barn kan bygga bilar, tävla och spela på ett säkert sätt! Så vem tävlar du med? Välj från dina favorit-Boomerang-stjärnor, inklusive:

・Scooby-Doo och Velma
・Tom och Jerry
・Stunt-Happo och Bella – Ballerina Happon
・De knäppa racerförarna Penelope Pitstop, Dick Dastardly och Muttley
・Snurre Sprätt och Pip

FÄRDIGA … ANPASSA DIN BIL
Tävlingen har börjat! I Make and Race kan du inte bara tävla som några av dina favorit-Boomerang-karaktärer, du får tillverka deras bil också! Kolla in alla sätt som du kan utforma din drömbil på!

VÄLJ EN BILKAROSS
Vilken sorts bil vill du ha? En elegant lådbil? En enorm tunna på hjul? Valet är ditt!

VÄLJ DINA HJUL
Du vet vad de säger: om det är format som en cirkel kan det användas som ett hjul! Mixa och matcha med cykeldäck, munkar, sågblad och allt däremellan! Hitta de hjul som uttrycker dig bäst.

ETT NYTT LAGER FÄRG
Vill du ha en klarblå hastighetsmaskin? Vad sägs om en chockrosa cabriolet? Spraymåla din nya bil i alla regnbågens färger!

DAGS FÖR ACCESSOARER
Dekorera din bil med blixtar, hjärtan, elgitarrer, enorma motorer, flammor med mera! Du kan till och med använda klistermärken med dina favoritkaraktärer! Du kan också tjäna uppgraderingspoäng när du tävlar för ännu fler roliga sätt att dekorera din bil.

GÅ ... GASEN I BOTTEN!
När du har din bil och racerförare är det dags att ge sig ut på vägen! Tävla mot klassiska Boomerang-karaktärer medan du undviker hinder och försöker vinna!

Skärmbilder